myy laskusi nyt | Rahoittaja.fi

Ostamme yrityksesi myyntilaskut – Kaikki tai vaikka vain yhden!

Ostamme laskun, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

1. Lasku on erääntymätön.

2. Laskun maksaja on yritys tai yhteisö.

3. Laskun myyjän ja maksajan tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin sekä kaupparekisteriin.

Mitä laskurahoitus maksaa?

1. Saat 70-100 % laskun summasta yrityksesi käyttöön heti

2. Asiakkaasi maksettua laskun, tilitämme loppusumman yrityksellesi. Tästä summasta vähennetään Rahoittajan palkkio.

3. Rahoittajan palkkio on 2 – 5 % laskun summasta. Palkkion suuruuteen vaikuttavat rahoitusaika, laskun summa sekä laskun maksajan luottoluokitus.

Esimerkiksi:

Myyt 2000 euron laskun 14 päivän maksuajalla – Maksat palvelun käytöstä 98 €.

Myyt 25 000 euron laskun 7 päivän maksuajalla – Maksat palvelun käytöstä 612,50 €. 

7 hyvää syytä myydä lasku:

1. Yritykselläsi on yllättävä tai lyhytaikainen rahantarve.

2. Saat rahat heti kassaan jo ennen eräpäivää. Ei odottelua!

3. Hoidamme maksuvalvonnan puolestasi.

4. Kassavirta nopeutuu.

5. Voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi.

6. Voit myydä tarpeesi mukaan yhden tai usempia laskuja. 

7. Laskun myyminen netissä on vaivatonta ja nopeaa.

Näin muutat laskut rahaksi:

1. Lähetä meille kuva laskustasi missä tahansa muodossa ja millä tahansa tavalla. Tarvitsemme kuvan laskustasi, jotta voimme antaa sinulle tarkan hinnan palvelun käytöstä. Voit lähettää laskun esimerkiksi:

•   Sähköpostilla info@rahoittaja.fi

•   Rahoittajan Facebookissa yksityisviestinä

•   Sivustomme lomakkeen kautta

•   Whatsappilla numeroon 044 790 9008

2. Saat rahoitustarjouksen saman kanavan kautta kuin mihin itse lähetit laskusi. Samassa yhteydessä saat lisäohjeet tarjouksen hyväksymiseksi.

3. Tiedotamme laskun maksajaa laskun omistussuhteen muutoksesta ja maksamme rahoitussumman tilillesi välittömästi. Saat tekstiviestillä ilmoituksen siirrosta.

4. Laskutamme laskun maksajaa ja hoidamme maksuvalvonnan puolestasi. Laskun tultua suoritetuksi maksamme loppusumman tilillesi. Saat tilitysraportin sähköpostiisi.

5. Jos asiakkaasi ei jostain syystä maksaisikaan laskua, perimme laskun summaa myös yritykseltäsi. Käytännössä Rahoittajalle myydyt laskut maksetaan aina, sillä Rahoittaja on jo etukäteen varmistanut laskun aiheellisuuden.

Laskurahoitus eli Factoring

Rahoittaja.fi:n tarjoama palvelu on laskurahoitusta tai factoringia. Suomeksi sanottuna meidän avullamme voit muuttaa erääntymättömät laskut heti rahaksi. Jo erääntyneiden laskujen rahoitus ei kuulu liiketoimintaamme.

Rahoittaja.fi:n palvelusta tekee ainutlaatuisen se, että ostamme yksittäisiä laskuja. Kanssamme voi siis toimia ilman pitkiä sopimuksia tai sitoumuksia.

Lisäksi olemme markkinoiden nopein yritysrahoitus. Saat rahat myymästäsi laskusta saman päivän aikana – jopa 20 minuutissa hakemuksen saapumisesta meille.

Laskujen myynti ja osto tapahtuu myös kokonaan internetissä. Sinun ei tarvitse lähteä pankkiin tai rahoituslaitokseen jonottamaan saadaksesi asiat hoidettua. Sen sijaan lataat myytävät laskut koneeltasi suoraan palveluumme tai lähetät laskusi muita sähköisiä kanavia pitkin.

Useampi meistä on myös itse yrittäjä. Tiedämme siis varsin hyvin mitä se on. Meillä ei ole tarvetta hienostella tai pyöritellä ylimääräisiä papereita. Ota yhteyttä niin laitetaan yhdessä kassankiertosi kuntoon!