Avoimet työpaikat

Yrityksemme kasvaessa etsimme joukkoomme muutamaa tekijää ja hyvää tyyppiä.

Avoimena olevia työpaikkoja lokakuussa 2019:

Rahoituspäällikkö

Haemme rahoituspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsingin pääkonttorillemme.

Rahoituspäällikkönä olet analyyttinen ja tarkka. Pidät työskentelystä rahan ja asiakkaiden kanssa. Et pelkää rutiinitöitä tai pitkiä päiviä, mutta pyrit kehittämään prosesseja ja järjestelmiä yhä paremmiksi. Haluat näyttää kykysi ja vaikuttaa palkkaasi myös omalla työpanoksellasi. Hakijalta toivomme oma-aloitteisuutta, tuloshakuisuutta, ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta. Lisäksi hyvä suomen- ja englanninkielen taito on tärkeää.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Mukavan sekä energisen tiimin tuen
  • Mahdollisuuden olla muuttamassa rahoitusalaa
  • Keskeisen roolin fintech-yrityksen kehittämisessä

Arvostamme aiempaa muutaman vuoden kokemusta finanssialalta, mutta huomioimme yhtä lailla kokemuksen toisilta toimialoita. Haemme kuitenkin ensisijaisesti sopivaa persoonaa ja asennetta. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ”rahoituspäällikkö” ansioluetteloineen osoitteeseen olli-pekka.seppala(at)coronacapital.fi 31.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli-Pekka Seppälä 0290 300 409 torstaina 24.10 klo 12-14 ja tiistaina 29.10. klo 12-14.

Rahoittajan tiimi

Rahoituskäsittelijä

Haemme rahoituskäsittelijää vakituiseen työsuhteeseen Helsingin pääkonttorillemme.

Haluatko liittyä rahoitusalan ammattilaisten joukkoon? Olet opiskellut kenties kaupallista alaa tai muuten rahoitusasiat ovat lähellä sydäntäsi.

Työtehtävät

Työntekijälle on tarjolla monipuolisesti backofficen työtehtäviä ja myynnillistä asiakaspalvelua. Vastaat mm. asiakkaidemme day-to-day rahoitushakemusten käsittelystä, maksuvalvonnasta ja raportoinnista. Toimipisteesi on yhtiön pääkonttorilla Helsingin Yliopistonkadulla. Työt voi aloittaa sovitusti heti.

Etsimämme henkilö ei pelkää puhelinta tai asiakaskontakteja. Olet myös analyyttinen ja tarkka rahan kanssa työskennellessäsi. Erilaisten järjestelmien käyttö on mieluisaa ja kielistä taittuu vähintään suomi ja englanti.

Täytämme paikan heti sopivan tekijän löytyessä. Aiempi koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta annamme vahvan painoarvon hakijan persoonalle!

Lähetä hakemuksesi ”Rahoituskäsittelijä” ansioluetteloineen osoitteeseen santeri.valve(at)coronacapital.fi 31.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Santeri Valve 044 790 9006 arkisin klo 10-17.

Rahoitusalan Myyntineuvottelija

Haemme myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen myymään rahoituspalvelujamme.

Myyntineuvottelijan työssäsi vastaat palvelujemme tehokkaasta myynnistä asiakkaillemme sekä potentiaalisille asiakkaille. Työvälineenäsi ovat pääosin puhelin ja sähköposti. Haluat loistaa myyntityössäsi ja vaikuttaa palkkaasi myös omalla työpanoksellasi. Hakijalta toivomme oma-aloitteisuutta, tuloshakuisuutta, ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta. Lisäksi hyvä suomenkielen taito on tärkeää.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Mukavan sekä energisen tiimin tuen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Joustavan työajan. Voit tehdä töitä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti
  • Joustavan sijainnin. Esimiehesi työskentelee Oulussa. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä. Työtä voi tehdä joustavasti mistä vaan koulutusjakson jälkeen.

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä, myymälämyyjä, asiakaspalvelija), mutta huomioimme yhtä lailla myös orastavat myyntikyvykkyydet.  Uskomme, että myyntityössä persoona ja asenne ovat cv:tä tärkeämpää. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ”myyjä” ansioluetteloineen osoitteeseen santeri.valve(at)coronacapital.fi 31.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Santeri Valve 044 790 9006 arkisin klo 10-17.